štvrtok 18. júla 2013

Skylink svoju ponuku rozšírí šesť nových televíznych programov

V programovej ponuke Skylinku  dôjde k nasledujúcim zmenám:
  1. Programovú ponuku rozšírí šesť nových televíznych programov (Crime & Investigation, Nickelodeon, MTV Rock, MTV Dance, VH1 a VH1 Classic)
  2. Program History Channel (verzia SD) bude nahradený programom History Channel HD, programom vysielajúcim rovnaké programy, ale s vysokým rozlíšením obrazu HD. Tato zmena sa týka všetkých užívateľov balíčka Multi, Kombi a Flexi 7.
  3. Príde k zmene technických parametrov pre naladenie programu iConcerts, ktorý je súčasťou balíčka HD Plus, Multi HD, Komplet a Flexi 7.
  4. Programovú ponuku Skylinku opustí program MTV Live HD.
K väčšine zmien príde v tomto týždni, programy MTV Rock, MTV Dance, VH1 a VH1 Classic pripojíme v budúcom týždni.
Charakteristika nových programov:
  1. Crime & Investigation
Program sa zameriava hlavne na relácie o zločinoch, ktoré sa skutočne stali. Prináša pohľady do kriminálnych laboratórií, policajných archívov a súdnych siení. Od 1. 8. 2013 bude program vysielaný v českom jazyku. V ponuke Skylink sa tento program stane súčasťou balíčka Multi, Flexi 7, Kombi, Multi HD a Komplet.
  1. Nickelodeon
Nickelodeon je televíznym kanálom pre deti a rodinu. Tá najlepšia zábava v animovanom svete pre dievčatá a chlapcov od 5 do 14 rokov. Nickelodeon vysiela animovanú tvorbu a inovatívne relácie zamerané na každodenný život predškolských detí. Stanica vysiela 24 hodín denne v plnej česke verzii. Program rozširuje ponuku balíčka Flexi 7, Kombi, Multi HD a Komplet. Program vysiela v norme MPEG-4/SD, k jeho príjmu je potrebný HD prijímač.
  1. MTV Rock
Pridajte do kroku v rytme rocku… Hudobná stanica MTV Rock je určená predovšetkým mladým ľuďom so skutočnou vášňou pre rockovú hudbu, ktorá bije rýchlejšie ako ich srdce. Stanicu môžete získať v rámci balíčka Flexi 7, Kombi, Multi HD a Komplet.
  1. MTV Dance
Vďaka hudobnej stanici MTV Dance získate nonstop prístup k tej najlepšej tanečnej hudbe súčasnosti. Vysielanie zahŕňa exkluzívne priame prenosy s najlepšími svetovými DJ-mi z klubov a festivalov po celom svete. Program bude novou súčasťou balíčka Flexi 7, Kombi, Multi HD a Komplet.
  1. VH1
Hudobná stanica VH1 je určená pre publikum každého veku. Prináša to najlepšie zo súčasnej svetovej populárnej hudby, ale tiež hity z 60., 70., 80. a 90. rokov. VH1 ponúka programy odpovedajúce vkusu európskeho diváka. Tešiť sa môžete na živé štúdiové vystúpenia, hudobné dokumenty a archívne nahrávky, rovnako ako na každoročné hviezdne udeľovanie cien. Stanica bola zaradená do programových balíčkov Flexi 7, Kombi, Multi HD a Komplet.

  1. VH1 ClassicVH1 Classic je hudobný kanál hrajúcí hity, ktoré odolali zubom času. Prináša nezabudnuteľné hudobné pohľady do sedemdesiatych, osemdesiatych a začiatku deväťdesiatych rokov minulého storočia. Nájdete tu skrátka videoklipy, ktoré nestarnú. Stanica sa stane súčasťou balíčkov Flexi 7, Kombi, Multi HD a Komplet.
    Technické parametre pre naladenie programov:
    Názov programu
    Crime & Investigation
    iConcerts
    Nickelodeon
    History Channel HD
    MTV Rock
    MTV Dance
    VH1
    VH1 Classic
    Satelit Astra
    23,5°E
    23,5°E
    19,2°E
    Kompresný formát
    MPEG-2
    MPEG-4
    MPEG-2
    Kmitočet
    11 914
    11 797
    11 739
    Polarizácia
    Horizontálna
    Horizontálna
    Vertikálna
    FEC
    3/4
    3/4
    3/4
    Symbolová rýchlosť
    27 500
    27 500
    27 500
    Norma
    DVB-S
    DVB-S2/8PSK
    DVB-S
    Pilot
    OFF
    ON
    OFF