streda 30. marca 2016

Arte odvysiela nekódovaný balet v Ultra HD na 19,2E.

Nemecká televízna stanica Arte odvysiela nekódovaný balet v Ultra HD na 19,2E.
Satelitní diváci budú mať ďalšiu možnosť sledovania bezplatného obsahu v ultra vysokom rozlíšení (UHD). Satelitný operátor SES (Astra) v spolupráci s európskym kultúrnym kanálom Arte prinesú divákom jedinečný divácky zážitok.


Arte bude vysielať balet Le Corsaire v Ultra HD z viedenskej Štátnej opery cez hlavnú európsku orbitálnej pozícii Astra na 19,2 ° E. Priamy prenos v UHD rozlíšení začne 2.4.2016 v 19:00 SEČ.
Balet sa bude vysielať nekódovane (FTA) na programe UHD1 by Astra / HD +. Tento Ultra HD demo kanál bol spustený v spolupráci HD + a Astra v septembri 2015.

Priamy prenos budú môcť sledovať diváci, ktorí sú vybavení satelitnými prijímačmi s podporou Ultra HD rozlíšenie a 4K televízormi.

SES Platform Services, dcérska spoločnosť SES, bude enkódovat a uplinkové prenos na satelit Astra na pozícii 19,2 ° E.

plánované technické parametre:

satelit: Astra 1L (19,2 ° E)
kmitočet: 10,995 GHz
polarizácia: horizontálna
SR: 22000
FEC: 5/6
norma: DVB-S2
modulácia: 8PSK
UHD by Astra / HD +
service ID: 2
video PID: 101 (HEVC / UHD)
audio PID: 102
CA systém: žiadny, FTA

Nakoľko ešte veľmi málo ľudí vlastní ULTRA HD satelitný prijímač, ktorý stojí 300-400€ tak to vysielanie nebude pre 99% ľudí dostupné.

Poľsko chce prijať 7 000 migrantov, no stanovilo podmienky príchodu

Vláda vo Varšave si stojí za záväzkom prijať 7 000 utečencov, a to pod podmienkou, že podstúpia bezpečnostné kontroly a budú sa chcieť usadiť v Poľsku.


Povedal to poľský minister zahraničných vecí Witold Waszczykowski. Súčasná poľská vláda už po novembrovom nástupe do funkcie takýto záväzok predošlého kabinetu v rámci programu relokácie utečencov v EÚ potvrdila.

Premiérka Beata Szydlová však po minulotýždňových útokoch v Bruseli vyhlásila, že „nevidí možnosť pustiť migrantov do Poľska“. Jej vyjadrenie sa vnímalo ako odstúpenie od dohody o utečencoch, napísala agentúra AP.

Waszczykowski pre televíziu TVP INFO najnovšie povedal, že Poľsko bude pripravené „preskúmať žiadosti“ tých utečencov, ktorých totožnosť sa potvrdí, ktorých posúdia ako osoby nepredstavujúce bezpečnostnú hrozbu a ktorí budú chcieť prísť do Poľska.
Vyjadril súčasne pochybnosti, či sa 7 000 takýchto utečencov nájde.

Predstavujeme Vám internový e-shop esat.sk


Logo e-shopu esat.sk


 

Zháňate kvalitnú elektroniku rôzneho druhu? Potom ste na správnom mieste. Sme maloobchodná spoločnosť ESAT so sídlom v Kežmarku. Okrem kamennej predajne sme spojazdnili pre zákazníkov aj internetový obchod. Chceme byť bližšie k vám a dodávať naše produkty po celom Slovensku. Nájdete tu audio aj video techniku, telefóny, meraciu techniku, náradie, elektro doplnky do záhrady, rôzne akumulátory a veľa iného.

Nespoliehajte sa na to, že len veľké obchodné domy môžu vyhovieť Vašim požiadavkám. Sme presvedčení, že ak sa dostanete do kontaktu s firmou ESAT, nakúpite u nás aj nabudúce. Tak ako to robia mnohí skalní zákazníci. Dodávame tovar nielen spotrebiteľom, ale aj firmám. Zákazník je u nás na prvom mieste, preto tu nájdete techniku z mnohých oblastí. Potrebujete kvalitný satelit? Radi Vám pomôžeme s výberom. Nájdete tu nielen sady elektrického náradia, meraciu techniku, ale aj zabezpečovaciu techniku či rôzne súčiastky. Čokoľvek, na čo si len spomeniete.

Prioritou je zákazník. Preto náš eshop www.esat.sk poskytuje maximálny komfort pri výbere produktov. Vďaka bohatým filtrom nájdete presne to, čo potrebujete. Detailné popisy všetkých produktov vám pomôžu vybrať si ten správny komponent. Ak Vám popis nestačí, osobne nás kontaktujte. Na tejto stránke https://www.esat.sk/kontakt Vám dáme doplňujúce informácie, prípadne odporúčime, čo je pre Vás najlepšie.

Nejde nám o cenu, ale o to, aby ste boli spokojní. Lebo len tak sa presvedčíte o našej profesionalite. Veríme, že Vám naše služby prinesú to, čo potrebujete. Chcete si nás vyskúšať. Tešíme sa na prvé kontakty a objednávky. Smelo do toho.