piatok 10. augusta 2012

Svojmu starému autíčku zorganizoval pohreb!

Majiteľ sa so svojím staručkým autom rozlúčil naozaj dôstojne.


Slúžilo mu vyše 30 rokov. Reč je o aute Honda Civic z roku 1981. Harry Ettling svoje autíčko dokonca aj pomenoval Bluey. Nedávno však prišiel jeho čas a autíčko nadobro doslúžilo. Harry sa s ním chcel rozlúčiť ako s blízkym človekom, a tak svojmu štvorkolesovému vernému pomocníkovi zorganizoval pohreb so všetkým, čo k tomu patrí. Nechýbala živá hudba, plno kvetov a ani smútočný sprievod. Takto odprevadil svoje autíčko na jeho poslednej ceste na vrakovisko.


Svadba tento víkend?! Brad Pitt a Angelina Jolie plánujú veľkú párty!

Vo francúzskom sídle Chateau Miraval, ktorý vlastní pár Brad Pitt a Angelina Jolie, sú prípravy na obrovskú oslavu v plnom prúde. Do veľkého domu dorazili rodičia Brada Pitta a aj klenotník Robert Procop, ktorý navrhoval snubný prsteň pre Angelinu v hodnote 250-tisíc dolárov.

Tieto fakty okamžite vyvolali špekulácie, že sa dvojica rozhodla vstúpiť do manželstva už tento víkend. Hneď po aprílovom zasnúbení sa hovorilo o termíne v auguste, ale neskôr ho mala herečka zrušiť kvôli pracovným povinnostiam.
Blízky zdroj prezradil denníku The Sun, že na statku je veľký rozruch. Údajne by mal pricestovať aj Bradov dobrý priateľ George Clooney, ktorý sa momentálne zdržiava vo svojom sídle v Taliansku.
Hovorí sa, že dvojica plánuje uzavrieť manželstvo vo svojej súkromnej kaplne, ktorú nechali zreštaurovať práve pri tejto príležitosti.
Brad a Angelina by však mali mať aj civilný sobáš, ale podľa informácií agentúry Reuters na miestnom úrade o ničom nevedia.

Tínedžer visel v kóme na elektrickom vedení!

Hasiči z juhozápadnej Číny zachraňovali iba 13-ročného chlapca, ktorý vyliezol na elektrické vedenie. Zaplietol sa do káblov a zrejme ho zasiahol aj elektrický prúd, pretože zostal v kóme visieť niekoľko metrov nad zemou.

Na trojmetrový stĺp za ním vyliezli aj hasiči, ktorých privolali miestne orgány. V dedine totiž vypadla elektrická energia.
Záchranu chlapca však znemožňovali tri nebezpečné vysokonapäťové káble, cez ktoré stále prúdila elektrina. Keď ich odpojili, hasiči mohli chlapca zvesiť dolu.
Tínedžer sa prebral k životu a odviezli ho do nemocnice na dôkladné vyšetrenie. 
 

Smer: S poplatkami pre ľudí sme to prehnali!


Podľa opozície totiž ľudia novým zákonom stratia. Označila to za kartelovú dohodu vlády s DSS-kami.
Niektoré poplatky v 2. dôchodkovom pilieri sa zrejme nebudú zvyšovať tak prudko, ako to navrhla vláda. Podľa opozície totiž sporitelia novým zákonom stratia, no dôchodkoví správcovia by ponovom naopak zarobili o milióny eur viac. Smer pripúšťa, že poplatky počas rokovania v parlamente okreše.
Ľudia, ktorí si šetria na penziu, by si mali ponovom na súkromné účty odkladať o polovicu peňazí menej. Z úspor im pritom majú ešte viac ukrojiť dôchodkoví správcovia.
Poplatok za vedenie sporiaceho účtu síce vláda navrhla o niečo znížiť. No viac si ponovom správcovia vypýtajú za to, že sa starajú o peniaze v negarantovaných fondoch a tiež, ak sa im podarí peniaze zhodnotiť.
Summa summarum, kým za vedenie účtu by bežný sporiteľ po zmene podľa našich prepočtov zaplatil ročne asi o tri a pol eura menej, len na vyššom poplatku za správu by dal skoro štyrikrát toľko navyše. Opozícia to označila za kartelovú dohodu vlády s DSS-kami.

V Šibeniku zatkli Slováka (21) kvôli sexuálnemu obťažovaniu 8-ročné dieťaťa


V turistickom stredisku Solaris v Šibeniku mal obchytkávať 8-ročné dieťa.
Policajti v chorvátskom Šibeniku obvinili 21-ročného Slováka zo sexuálneho obťažovania dieťaťa. Informuje portál Dnevnik.hr.
Podľa chorvátskej polície mladý Slovák ešte 8. augusta v popoludňajších hodinách na pláži v turistickom stredisku Solaris obťažoval dieťa a to takým spôsobom, že sa ho dotýkal na intímnych častiach tela.

Zubárka dokaličila dievčatku peru!

Prípad prešetrili, úrady tvrdia, že chybu neurobila.

Zubárka, ktorá dokaličila ústa osemročnému dievčatku z Častkoviec, postupovala správne. Tvrdí to aspoň Úrad pre dohľad nad zdravotnou starostlivosťou. A to napriek tomu, že malá pacientka odišla domov so spálenou spodnou perou. Prípad zobrali do rúk právnici.
„Mojej dcére pri zákroku spáli peru, poškodí jej zdravie a ona nepochybí a kto pochybil? Áno, ja som pochybila, že som išla k takej lekárke. To bola najväčšia chyba,“ uviedla matka poškodeného dievčatka.
Timei v polovici marca zubárka z Nového Mesta nad Váhom ťahala v celkovej anestézie mliečne zuby. Matka za to zaplatila nemálo peňazí. Po asi hodinovom zákroku však dievčatko vyšlo z ambulancie s obrovskou popáleninou spodnej pery.
Matka tvrdí, že zubárka spálila peru dcére príliš horúcim nástrojom. Vraj to niekoľko dní po zákroku aj sama priznala. Matka sa preto obrátila už aj na právnikov. Chce to potiahnuť na súd.

Rihanna je kráľovnou sociálnych sietí Twitter a Facebook

Barbadoská hviezda má na Twitteri a Facebooku dovedna 83,4 milióna fanúšikov.
Kráľovnou sociálnych sietí je barbadoská speváčka Rihanna. Informoval o tom magazín Forbes, ktorý jednoducho sčítal počet fanúšikov celebrít na Twitteri a na Facebooku.


Rihanna si počína na sociálnych sieťach veľmi dobre. Často prostredníctvom nich komunikuje so svojimi fanúšikmi a publikuje na svojich profiloch fotky. Tie sú však často veľmi kontroverzné. N
apríklad, predmetom kritiky sa v apríli stala fotografia, na ktorej vyzerá, akoby užívala drogy. Rihanna má 23,8 milióna nasledovníkov na Twitteri a 59,6 milióna fanúšikov na Facebooku.
Na druhom mieste skončila Lady Gaga, ktorá má 28 miliónov nasledovníkov na Twitteri a 53 miliónov fanúšikov na Facebooku. Tá sociálne siete takisto využíva veľmi často, okrem iného aj na oznamovanie noviniek týkajúcich sa jej albumov či singlov.
Bronzový v rebríčku skončil Eminem, ktorý má vôbec najviac fanúšikov na Facebooku - 60,3 milióna. Problémom je len Twitter, kde ho nasleduje "len" 11,9 milióna ľudí. Pravdepodobne je to preto, že jeho "tweety" sú skôr neosobné a propagačné, než ľudské ako u iných hviezd.
Štvrté miesto obsadil Justin Bieber, ktorý na sociálnych sieťach trávi veľa času, keďže práve internetu vďačí za svoju slávu. Kanadskú tínedžerskú hviezdu totiž objavili vďaka videu na YouTube.com. Bieber má 26 miliónov nasledovníkov na Twitteri, s ktorými sa delí o zážitky či fotky z ciest a 45,8 milióna fanúšikov na Facebooku, kde zverejňuje svoje oficiálne videoklipy či single.
Prvú päťku uzatvára Katy Perry s 24,5 miliónmi nasledovníkov na Twitteri a 45,7 fanúšikmi na Facebooku. Tá sociálne siete podobne ako mnoho ďalších mladých hviezd využíva veľmi dobre, keď zverejňuje bláznivé fotky, "tweety" či statusy, pri ktorých sa každý jej fanúšik cíti ako jej blízky priateľ.

Siamské dvojčatá Abigail a Brittany budú mať vlastnú reality šou!

Narodili sa dve v jednom tele. Lekári im dávali len niekoľko hodín života. No mýlili sa. Abigail a Brittany Henselové, ktoré oslávili už 22 rokov. Dievčatá majú dve chrbtice, dve srdcia, dva žalúdky, tri obličky, štyri pľúca, dva močové mechúre. V jednom tele si delia nervový a krvný systém, pečeň a hrudný kôš.

Siamské dvojčatá navzdory zlým predpovediam lekárov mali šťastné detstvo, typickú pubertu a vyrástli z nich krásne mladé ženy. Vo veku 22 rokov sa rozhodli pre vlastnú reality šou, ktorá bude mapovať ukončenie ich štúdia na Bethelskej univerzite v Minnesote, hľadanie práce a cestovanie s priateľmi po Európe.
Dievčatá sa po prvýkrát svetu ukázali v roku 1996 v Oprah Winfrey Šou a na obálke časopisu Life. Do vtedy žili normálny, pokojný život s rodinou v Minnesote a pozornosti médií sa vyhýbali.
Reality šou s názvom „Abby a Brittany“ by mala odštartovať už 28.augusta.

Navždy spolu

Henselové dvojčatá sa narodili 7.marca 1990 v Minnesote a doktori okamžite varovali rodičov Patty a Mikeovi, že ich deti neprežijú ani noc. Našťastie sa mýlili.
Ako dievčatá rástli, ako iné dvojčatá, aj ony mali rozdielne osobnosti a chute. Abigail je vzťahovačná a tvrdohlavá a na raňajky má rada pomarančový džús. Brittany je zabávačkou rodiny a raňajkuje zásadne len mlieko.
Lekárov šokujú dievčatá aj inými vecami. Odborníci neveriacky krútia hlavami, keď vidia, ako dvojčatá spolupracujú. Spoločne hrajú na klavír, Abigail hráva časti pre pravú ruku, Brittany pre ľavú. Dvojčatá rady hrávajú aj bowling, volejbal, bicyklujú a plávajú. Keď mali 16 rokov, spravili úspešne vodičské testy.
Abby a Brittany nosia špeciálne upravené oblečenie, každý top má dva otvory na hlavy. Spodný diel oblečenia však má každá iný podľa vlastného vkusu.
Odborníci tvrdia, že siamské dvojčatá Henselové sú jedny z mála párov zrastených dvojčiat v dejinách, ktoré prežili detstvo. Možnosť, že sa narodia takto spojené deti je 1 k 40-tisíc a len percento z nich prežije.
Ich rodičia však nikdy neuvažovali nad tým, že by dievčatá dali oddeliť. „Vždy má čakajú dva bozky a jedno objatie. Ak by sme ich dali oddeliť, ani jedna z nich by nemala kompletné telo a nemohli by žiť taký plnohodnotný život, aký majú teraz,“ uviedla ich mama Patty.
Dievčatám sa zatiaľ vyhýbali aj choroby, iba Brittany dvakrát prekonala zápal pľúc. Vtedy musela s ňou ležať v posteli aj Abby., ktorá chvíľkami rozmýšľala, že sa od chorej sestry oddelí.
No nakoniec sa dievčatá zhodli na tom, že zostanúnavždy spolu.
 

Madonna ako lacná prostitútka!

Speváčka zrejme dala na slová svojho celebritného nepriateľa Eltona Johna.

Len nedávno si Madonna od speváka Eltona Johna vyslúžila poriadnu dávku kritiky. Britský umelec popovú hviezdu otvorene označil ako „lacnú striptérku“ po tom, čo na aktuálnom svetovom turné vyrobila nejeden škandál.
Zdá sa, že Eltonove slová sa k Madonne dostali. Namiesto toho, aby udrela späť, nechala sa nimi zjavne inšpirovať. Na otvorenie nového fitnescentra vlastnej značky Hard Candy v Moskve prišla oblečená ako treťotriedny odvar „Pretty Woman“.
V čiernych kožených čižmách po kolená a ultrakrátkych čipkovaných šatách previazaných reťazou skutočne vyzerala ako prostitútka. Päťdesiattri ročná hviezda zrejme chcela predviesť svalnaté stehná, aby do fitnescentra prilákala čo najviac zákazníkov.
Sama je pravidelnou návštevníčkou telocviční a svojou posadnutosťou cvičením je známa: „Tvorí veľkú časť môjho života a každý to vie. Celý život som cvičila, tancovala a trénovala na vystúpenia. Moje šou sú veľmi fyzicky náročné a keby som sa neudržiavala vo forme, nezvládla by som ich,“ povedala Madonna v Moskve.
Jej slová potvrdzuje aj nedávny koncert v Paríži, na ktorom predvádzala krkolomné gymnastické kúsky.
V Moskve sa Madonna opäť zamiešala do politiky a podporila feministickú kapelu Pussy Riot, ktorá sa kvôli protestu proti prezidentovi Putinovi uprostred omše dostala do väzenia.

Naomi Campbell bez vlasov?!


O Naomi sa už dlhšie špekuluje, že je bez vlasov a nosí parochne. A aj Rihannine parochne zostávajú pod rúškom tajomstva. Ako je to naozaj s černoškami a ich vlasmi, mi včera prezradila redaktorka londýnskeho fashion magazínu Black Hair (úplne vážne).
Černoškám sa vlasy upravujú oveľa ťažšie oproti nám či Aziatkám. Sú oveľa suchšie, kučeravejšie a je takmer nemožné rozčesať ich klasickým zúbkovým hrebeňom. Väčšina z nich, tak ako aj Naomi, preferuje vlasy rovné a hladké. Ak by si ich mali žehliť, tak by pred zrkadlom strávili pol života. Parochne vyzerajú neprirodzene a nemôže sa v nich kúpať, tak to vymysleli takto. Vlastné vlasy im zapletú do malinkých vrkôčikov po celej hlave. Zoberú obrovský trs vlasov, ktorý omotajú okolo hlavy a pomocou ďalších vlasov a nití doslova prišijú na spomínané vrkôčiky. Na vrch hlavy potom pripevnia menšie trsy, aby účes vyzeral prirodzene. Šikovná kaderníčka zvládne tento proces za päť – šesť hodín a naozaj by ste nikdy nepovedali, že vlasy nie sú ich. Týmto spôsobom si ich šetrí Rihanna. Naomi to má o niečo ťažšie, pretože v dôsledku ich neustáleho chemického žehlenia a manipulovania v minulosti sa jej na hlavne začali vytvárať lysiny, a teda aj prišívanie vlasov nie je také dokonalé.
Takto jej vodný živel stiahol vlasy naposledy.
















Anthony Hopkins: Vášnivé bozky aj v 70-ke!

Vášeň nemusí vo vzťahu chýbať ani po sedemdesiatke. Dôkazom toho je úznávaný americký herec Anthony Hopkins, ktorý si vyšiel s manželkou na romantickú večeru do reštaurácie Tony v Malibu.
Dvojici neprekážala prítomnosť fotografov a aj pred nimi sa držali za ruky, objímali sa a rozdávali úsmevy na každú stranu. Stella Arroyave sa herec zosobášil v roku 2003 a ako je vidieť, stále je do nej rovnako zamilovaný.

Pri svojej tretej manželke chytil nový dych a vášeň v ich vzťahu rozhodne nechýba. Ani pred fotografmi nemal problém pobozkať ju. Potom sa zúrivo rozbehol na fotografov, ale z jeho strany šlo len o žart.
Hviezda mnohých filmov, najznámejší je Hannibal, tak ukázal celému svetu svoju romantickú povahu.

Modrovský nám ukázal svojho zvieracieho miláčika!


Petra Modrovského (29) pobláznila láska k cudzokrajným domácim zvieratám. Po exotických veveričkách, ktoré bývajú v jeho tanečnej škole, si domov zadovážil ďalšieho krásavca – najmenšiu opicu na svete. Ukázal ju exkluzívne čitateľom denníka PLUS Jeden deň.
Kosman zakrslý, ktorý očaril známeho tanečníka, žije vo voľnej prírode v tropických pralesoch Brazílie, Kolumbie, Ekvádoru či Peru. „Kukyho som kúpil pre babku ako vianočný darček,“usmial sa Modrovský, keď sme ho navštívili doma. Privítala nás jeho mama a starká, ktoré zamestnáva malá opička asi najviac.
„Na všetky okná sme natiahli sieťky, aby mohol voľne behať a nevyskočil von,“ opísala nám nadšená Peťova babka, ktorej pri pohľade na Kukyho žiarili oči. „Podľa mňa babka omladla o desať rokov,“ pochvaľoval si Modrovský nový prírastok v rodine.

OPICA VRAJ ŽIARLI NA PETRA

Krásavec z tropických lesov sa má v tejto rodine ako kráľ. „Keď ráno babka pije kávu, Kuky raňajkuje s ňou malú lyžičku kaše. Dávame mu aj cvrčky, na obed má jednu bobuľu hrozna, večer napríklad piškótu,“ prezradil nám partner moderátorky Adely Banášovej a popritom jedným okom sledoval blázniaceho sa kosmana.„Keď naň zavoláme a je niekde zalezený, sám si odhrnie záves a ukáže sa,“ opisovala nám spokojne Petrova babka svojho nového domáceho miláčika. „Niekedy je dokonca žiarlivý. Je to chlap a vo mne akoby videl konkurenciu. Keď vidí konkurenciu, celý sa hneď zježí. Ženy v našom byte sú jednoducho jeho teritórium,“ zasmial sa tanečník. Celý špás aj s dokonale vyšpekulovaným teráriom stál Modrovského približne 800 eur. „Samozrejme, máme na opicu aj povolenie,“ vysvetlil nám.

Potetovaná mama Kristen Stewart vyzerá ako gangsterka!


Americkú herečku Kristen Stewart pozná vďaka úlohe Belly Swan v Ságe Twilight celý svet, ale jej rodičov málokto. Preto sa možno viacerí zarazili pri tom, ako jej mama Jules Stewart vyzerá.
Režisérka, ktorá zožala úspech so snímkou K-11, je veľmi nekonvenčný typ. Na pracovné stretnutie vyrazila do ulíc Los Angeles na bicykli a v oblečení, ktoré by ste si skôr vedeli predstaviť na žene z gangu.
Mama slávnej herečky mala na sebe biele tielko, obyčajné nohavice a vo vlasoch čelenku z červenej šatky. Vlasy si zaplietla do vrkoča a na nohy si obula žabky.
Vďaka tielku a kratším nohaviciam odhalila nielen potetovanú nohu, ale aj celú ruku. No pomysleli by ste si, že ide o mamu takej hviezdy?
Jules Stewart, ktoré okrem Kristen vychovala aj súrodencov Camerona, Dana a Taylora, si z pozornosti fotografov nič nerobila. S úsmevom ich odignorovala.
O herečkiných rodičov je záujem najmä potom, ako prepukol škandál s Kristeniným románikom s režisérom filmu Snehulienka a lovec Rupertom Sandersom.

Ľubomír Hagara postúpil do finále!

Slovenský reprezentant v rýchlostnej kanoistike Ľubomír Hagara postúpil na OH 2012 v Londýne do sobotňajšieho A-finále C1 na 200 m. Zverenec trénera Slavomíra Kňazovického obsadil v druhom semifinále tretie miesto za Rusom Ivanom Štylom a Španielom Alfonzom Benavidezom Lopesom de Ayalom.
(Aktualizované 13.26) Medzi elitnú osmičku sa prebojoval na základe dosiahnutého času. Priamo do bojov o medaily sa kvalifikovali najlepší dvaja singlkanoisti z každej z troch semifinálových jázd. Hagarovi skvele vyšiel štart a po úvodných 100 metroch figuroval na druhej priečke. V druhej polovici trate ho predstihol Benavidez Lopes, no tretie miesto členovi Dukly Trenčín stačilo na vysnívané olympijské finále, keďže zajazdil rýchlejší čas ako pretekári v prvej a tretej rozjazde.
      
Ľubomír Hagara v cieli žiaril spokojnosťou. "Podarilo sa a momentálne som asi najšťastnejší človek na svete. Rozjazdu som šiel tak na 80 percent, keďže postupovali všetky lode do semifinále. Keďže som skončil len piaty, dostal som silnejšie semifinále, asi najťažšie. Naplno som to rozbalil po štarte, je to moja výhoda, snažil som sa udržať vysoké tempo až do cieľa," povedal v prvej reakcii po semifinále Hagara.
      
Tréner Slavomír Kňazovický, ktorý vybojoval na OH 1996 v Atlante striebro v C1 na 500 m, mal z Hagarovho výkonu obrovskú radosť. "Ľubo dosiahol veľký úspech. Dostať sa v singlových disciplínach na olympiáde do A-finále je veľmi ťažké, navyše dvestovka je vždy lotériou. Parádne chytil štart a ani v ďalšom priebehu trate nestratil kontakt so špicou. Štyl s Benavidesom Lopezom sú kandidátmi na medaily a Ľubo dokázal držať s nimi krok. Vo finále môže ísť uvoľnene, pretože už neskončí horšie, ako na ôsmom mieste," povedal Kňazovický, ktorý bol v minulosti špecialistom na dvestovku. Šprint sa však premiérovo dostal do programu olympiád až teraz v Londýne.

C1 - 200 m (postupujúci do A-finále):