nedeľa 14. augusta 2022

Diaľkový ovládač DIGI-TV ak sa zachovať ak ho rozbijete, alebo sa Vám pokazí

 

Diaľkový ovládač DIGI-TV


 Poznáte určite situáciu ako v zlosti hodíte ovládač o stenu. Ovládač Digi sa rozbije na malé kúsky.

Najrýchlejšie problém vyriešite kúpou nového DIGI-TV ovládača na eshope za €8,48.

Jedinečný a skutočne originálny ovládač pre set-top-boxy Kaon DIGI TV a Magio TV. Diaľkové ovládanie je vyrobené z kvalitného ABS plastu, ktoré zabezpečuje pevnosť a originálny vzhľad. Taktiež netreba zabudnúť na kaučukové tlačidlá, ktoré sú bez pochýb kvalitné, a tým vám zaručujú dlhú životnosť.

Diaľkový ovládač DIGI-TV je plne kompatibilný s nasledujúcimi zaradeniami Kaon:

CO-3600 KCF-B3000HCO KCF-H220 KCF-SA700PCO KFS-200 KFS-230 KSC-230 KSC-570 KSC 660CX KSC-E620 KSC-SA276IR KSF-SA276IR KSF-SA700IR KSF-SA275IR KSF SA700PIR KSF-SA710IR KST-B2046 KST-B2096 NA-1000HD NA-1170

KVALITNÝ ABS PLAST

Diaľkový ovládač Kaon DIGI-TV je vyrobený z kvalitného ABS plastu, ktorý mu zabezpečí prvotriedny dizajn a prevedenie. Ovládač sa z ruky nešmýka, čo vám zabezpečí maximálne pohodlie a jednoduchosť pri obsluhovaní a prepínaní kanálov. Je oblého tvaru, ktorý do vašej ruky sadne ako uliaty. Taktiež originálny ovládač  na DIGI-TV nezapácha. Tento problém majú mnohé náhrady, ktoré skutočne nepríjemne zapáchajú a síce pri ich kúpe ušetríte, ale v konečnom dôsledku to za to nestojí.

KAUČUKOVÉ TLAČIDLÁ

Najväčšia výhoda týchto kaučukových tlačidiel spočíva v ich dlhej životnosti, vďaka ktorej vám ovládač bez problémov skutočne dlho vydrží. A hlavne funguje stále ako nový. Ďalšou výhodou je, že sa ľahko stláčajú, čiže obsluhovanie ovládača vám bude robiť radosť. Taktiež presnosť stlačenia neprináša žiaden problém a na dotyk ovládač reaguje okamžite. Farba na kaučukových tlačidlách je odolná a tým pádom sa nemusíte obávať, že by sa pri intenzívnom používaní zošúchala. Alebo nebodaj by vám zostala na prstoch.

JEDNODUCHÝ DIZAJN

Nič prekombinované, avšak overený dizajn, ktorý sa teší veľkej obľube u zákazníkov. Tvar ovládača uprednostňuje väčšina a preto sa vyrába stále v rovnakom vyhotovení. Obrovská výhoda spočíva v tom, že tento ovládač je kompatibilný so všetkými modelmi značky Kaon a to bez potreby programovania alebo iného nastavovania.

BATÉRIE AAA

Na napájanie ovládača Kaon sú potrebné 2 kusy batérií typu AAA. Dôležité je pripomenúť, že batérie nie sú súčasťou balenia, a teda je vhodné si ich predom zakúpiť.