streda 12. februára 2014

Bezdrôtové nabíjačky-budúcnosť nabíjania elektroniky


Veľa zamotaných káblov v budúcnosti zmizne zo všetkých pracovných stolov. Neveríte? Bez zbytočných káblov môžete svoj ​​telefón nabíjať dnes!

Inovatívna spoločnosť  PowerHolic prichádza na trh s revolučnou novinkou , ktorú si zamiluje každý milovník technických vychytávok .
  
Bezdrôtová nabíjačka
 

 Ako to funguje ? 

Pod batériu telefónu vložíte modul pre bezdrôtové nabíjanie . Vďaka nízkej hmotnosti prakticky nespoznáte rozdiel vo hmotnosti . Toto zariadenie má WPS Qi certifikáciu , takže všetky Qi vysielače sú s ním kompatibilné bez ohľadu na výrobcu .
 

 Akonáhle máte v telefóne umiestnený modul , môžete zabudnúť na všetky káble a drôty . Kedykoľvek telefón položíte na nabíjačku PoweHolic , telefón sa automaticky začne nabíjať .
 

 Štýlová nabíjačka PoweHolic vás okrem svojej praktickosti potešia aj skvelým dizajnom . Tešiť sa môžete na elegantný nadčasový vzhľad , odolné spracovanie a výber z dvoch farieb .Čiernej a bielej.
 

 Túto super vychytávku je možné zakúpiť v tomto e-shope
 
 

Ružová budúcnosť bezdrôtového nabíjania : Buďte o krok napred ! 
Novinka v podobe bezdrôtového nabíjania sa zatiaľ presadzuje pomaly , ale v budúcnosti bude bezdrôtová nabíjačka pravdepodobne bežnou súčasťou telefónov či tabletov . Bezdrôtové nabíjanie čaká masové rozšírenie aj u ďalšej elektroniky,tablety a notebooky.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára