sobota 5. júla 2014

Dnes odštartuje TOUR DE FRANCE aj s dvoma slovenskými zástupcami v pelotóne

Peter SAGAN
Dnes štartuje najslávnejší a najťažší pretek na svete TOUR DE FRANCE. Na preteku sa ukážu aj dvaja slovenskí jazdci v tíme Cannondale Peter SAGAN a v tíme BMC Switzerland Peter VELITS. Peter SAGAN ukázal v piatok svoj nový účes, dizajn bicykla a svoje tetovanie na kolene ako pamiatka na pád. Ak svoju formu prenesie na TOUR DE FRANCE tak sa majú súperi na čo tešiť.

"Áno, chcem získať tretí raz zelený dres a máme tu pre tento cieľ veľmi dobrý tím. Možno som favorit bodovacej súťaže, ale na Tour de France nikdy neviete, " uviedol Peter Sagan v rozhovore pre server idnes.cz

Saganovi v predvečer 1. etapy na TDF nechýbal humor keď na otázku či by si rád obliekol žltý dres odpovedal: "Ak tu nejaký pre mňa máte, rád si ho dám na seba." Po chvíli vážnejšie dodal: "Je to sen. Či ho aj dokážem zrealizovať, uvidíme. Záleží aj na tom, či budem mať šťastie. Tour je nevyspytateľná." Na otázku či si trúfa poraziť domácego miláčika Marka Cavendisha vo finiši v Harrogate, odvetil: "Pokúsim sa o to."

K novému dizajnu bicykla v štýle hrdinu z filmu X-Men Wolverina, SAGAN podotkol: "Je to superhrdina. Dokáže všetko a vie rýchlo regenerovať. Kiež by mi na tejto Tour priniesol šťastie." 

Dizajn bicykla Petra SAGANA

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára