nedeľa 6. júla 2014

Mark Cavendish z Tour de France odstúpil !

Mark Cavendish po páde tesne pred cieľom
Britský cyklista Mark Cavendish podriadil Všetko úspechu v prvej etape Tour de France z Leedsu do Harrogate, jeho snažením Napokon zastavil Pád v cieľovej rovinky.
Jazdec tímu Omega Pharma-Quick Step pred preteká označil možný Triumf v Harrogate ZA Najväčší Cieľ Tohto Roka. V subo o najlepsia pozíciám pred záverečnou šprint sa Dostál urobiť kontakte, takže Simonom Gerransom obaja spadli. Cavendish si držal pravého rameno, Napokon sa však posadil na bicykel Napriek bolesti dosiel robiť Ciel.
Okamžite ho jeho Tim previezol urobiť nemocnice na röntgenové vyšetrenia, których Výsledok zatial nie je známe. Podľa televíznych záberové Mohol mat Cavendish zlomený práve kľúčnu Kosť.
"Mark absolvoval desať Záverečný šprint vo svojej mysli aspon stokrát. Veľmi chcel vyhrať. Simon Gerrans Ani na nechcel uvoľniť svoju pozíciám, prišlo ku kontaktu s Padu. Dufam, ze nemám nič zlomené. AK by sa naše nádeje potvrdili, potom podľa Mohol pokračovať v pretekoch, "povedala pre France2 Tímový manažér Omegy Pharma-Quick Step Patrick Lefevere

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára