piatok 10. augusta 2012

Modrovský nám ukázal svojho zvieracieho miláčika!


Petra Modrovského (29) pobláznila láska k cudzokrajným domácim zvieratám. Po exotických veveričkách, ktoré bývajú v jeho tanečnej škole, si domov zadovážil ďalšieho krásavca – najmenšiu opicu na svete. Ukázal ju exkluzívne čitateľom denníka PLUS Jeden deň.
Kosman zakrslý, ktorý očaril známeho tanečníka, žije vo voľnej prírode v tropických pralesoch Brazílie, Kolumbie, Ekvádoru či Peru. „Kukyho som kúpil pre babku ako vianočný darček,“usmial sa Modrovský, keď sme ho navštívili doma. Privítala nás jeho mama a starká, ktoré zamestnáva malá opička asi najviac.
„Na všetky okná sme natiahli sieťky, aby mohol voľne behať a nevyskočil von,“ opísala nám nadšená Peťova babka, ktorej pri pohľade na Kukyho žiarili oči. „Podľa mňa babka omladla o desať rokov,“ pochvaľoval si Modrovský nový prírastok v rodine.

OPICA VRAJ ŽIARLI NA PETRA

Krásavec z tropických lesov sa má v tejto rodine ako kráľ. „Keď ráno babka pije kávu, Kuky raňajkuje s ňou malú lyžičku kaše. Dávame mu aj cvrčky, na obed má jednu bobuľu hrozna, večer napríklad piškótu,“ prezradil nám partner moderátorky Adely Banášovej a popritom jedným okom sledoval blázniaceho sa kosmana.„Keď naň zavoláme a je niekde zalezený, sám si odhrnie záves a ukáže sa,“ opisovala nám spokojne Petrova babka svojho nového domáceho miláčika. „Niekedy je dokonca žiarlivý. Je to chlap a vo mne akoby videl konkurenciu. Keď vidí konkurenciu, celý sa hneď zježí. Ženy v našom byte sú jednoducho jeho teritórium,“ zasmial sa tanečník. Celý špás aj s dokonale vyšpekulovaným teráriom stál Modrovského približne 800 eur. „Samozrejme, máme na opicu aj povolenie,“ vysvetlil nám.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára