piatok 10. augusta 2012

Madonna ako lacná prostitútka!

Speváčka zrejme dala na slová svojho celebritného nepriateľa Eltona Johna.

Len nedávno si Madonna od speváka Eltona Johna vyslúžila poriadnu dávku kritiky. Britský umelec popovú hviezdu otvorene označil ako „lacnú striptérku“ po tom, čo na aktuálnom svetovom turné vyrobila nejeden škandál.
Zdá sa, že Eltonove slová sa k Madonne dostali. Namiesto toho, aby udrela späť, nechala sa nimi zjavne inšpirovať. Na otvorenie nového fitnescentra vlastnej značky Hard Candy v Moskve prišla oblečená ako treťotriedny odvar „Pretty Woman“.
V čiernych kožených čižmách po kolená a ultrakrátkych čipkovaných šatách previazaných reťazou skutočne vyzerala ako prostitútka. Päťdesiattri ročná hviezda zrejme chcela predviesť svalnaté stehná, aby do fitnescentra prilákala čo najviac zákazníkov.
Sama je pravidelnou návštevníčkou telocviční a svojou posadnutosťou cvičením je známa: „Tvorí veľkú časť môjho života a každý to vie. Celý život som cvičila, tancovala a trénovala na vystúpenia. Moje šou sú veľmi fyzicky náročné a keby som sa neudržiavala vo forme, nezvládla by som ich,“ povedala Madonna v Moskve.
Jej slová potvrdzuje aj nedávny koncert v Paríži, na ktorom predvádzala krkolomné gymnastické kúsky.
V Moskve sa Madonna opäť zamiešala do politiky a podporila feministickú kapelu Pussy Riot, ktorá sa kvôli protestu proti prezidentovi Putinovi uprostred omše dostala do väzenia.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára