štvrtok 27. novembra 2014

Vyskúšajte obchodovanie s akciami online

Plus500

Objavte v sebe talent. Ak neskúsite tak sa to nikdy nedozviete.


Za skúšku nič nedáte a navyše dostanete bonus skutočných 25€.

 

Nie náhodou sa preto o obchodovaní online s akciami hovorí ako o istom druhu umenia…


Vďaka internetu a moderným technológiám sa pritom dá  obchodovanie s akciami zrealizovať z ktoréhokoľvek miesta v reálnom čase. Najúspešnejší obchodníci s akciami dosiahli vlani až 2 000-percentné zhodnotenie.

Nemusíte mať žiadne zvláštne vzdelanie a zručnosti, aby ste mohli robiť niečo tak triviálneho, ako nakupovať a predávať akcie online. Nepotrebujete dokonca ani žiadne státisícové alebo miliónové sumy a napriek tomu môžete na komoditných trhoch obchodovať a stať sa traderom.

A to trebárs ešte dnes. Jediné, čo budete potrebovať, je vôľa, túžba a chuť uspieť a samozrejme riadna dávka trpezlivosti a schopnosti študovať a sebavzdelávať sa. “Poctivým sebavzdelávaním k zaslúženému bohatstvu- ak vydržíte, čaká vás celkom možná odmena, o ktoré ste vždy snívali.

Aká odmena? Tak napríklad preslávený obchodník Larry Williams dokázal za jediný rok premeniť v komoditnom obchodovaní 10 000 USD do viac ako 1 milióna USD. Opakovane. Tušíme, že mnohí z vás by sa bohato uspokojili aj s čiastkou podstatne nižšou.

Broker Plus500 prednedávnom vstúpil na Londýnsku burzu, čo znamená že jeho vlastné akcie sa tak stali verejne obchodovateľnými. Na burzu nemôže vstúpiť hociktorá firma, musí najprv splniť prísne kritériá.

Tento fakt je teda ďalším dobrým znakom svedčiacim o 100% serióznosti. Broker je takisto regulovaný a je pod dohľadom Londýnskej štátnej finančnej agentúry FCA “Financial Conduct Authority”, ktorá zabezpečí, že v prípade nejakých nečakaných problémov budete mať na svojej strane silného nezávislého partnera.

<< Kliknite sem ak chcete otvoriť cvičný alebo skutočný obchodný účet >>

Ako sa Vám osobne obchodovalo s Plus500 ?   Pýtajte sa dole v komentároch !

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára