pondelok 27. augusta 2012

Drsná bitka Martinky z Turca!

Ďalšie pokračovanie šou Farmár hľadá ženu ešte ani nezačalo a už je oheň na streche! O tom, že v tejto relácii nebude núdza o prostorekosť a úprimnosť, svedčí už zoznamovací večierok hlavných protagonistov programu z dielne televízie Joj. Medzi novými tvárami, pre ktorých bude účinkovanie vo Farmárovi prvou skúsenosťou s kamerami, nájdeme aj jednu osobu, ktorá už narobila poriadny vietor v prológu tejto šou a teraz chystá svoj triumfálny návrat!


Reč je o Martinke z Turca, ktorá pred pár rokmi márne bojovala o priazeň farmára Mariána, no a žiaľ nad „neschopným chlapom bez vkusu“ zapíjala kde sa len dalo. Ani na novom statku to ale blondínka s typickým líčením a ofinkou nebude mať jednoduché.
Od prvej chvíle si totiž nesadne s mladšou konkurentkou, ktorá zaútočí nielen na ňu, ale aj na jej matku. Martinkin pohár trpezlivosti pretečie a dotieravej rivalke strelí facku.
Tá sa však s touto potupou neche zmieriť a zdrapí Martinku za vlasy. „Mňa takáto žumpa ... nebude urážať. Nevie kto som, nevie čo som a mňa bude urážať?,“ reagovala podráždene a schmatla ju za vlasy.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára