pondelok 27. augusta 2012

Slovenka prežila nehodu, o niekoľko minút ju zrazil autobus!

Obrovská tragédia! Za neuveriteľných okolností prišla v Srbsku o život ďalšia žena zo Slovenska. 

Šťastne vyviazla z jednej autohavárie, aby sa vzápätí stala obeťou druhej. K tragickým udalostiam došlo v sobotu, približne 30 km od srbsko-maďarskej hranice, neďaleko mesta Subotica.


V sobotu okolo 17. hodiny neďaleko mesta Subotica zahynula Slovenka.„Jej auto dostalo defekt, vyletelo z cesty, ale celá posádka vyviazla bez zranenia. Potom prišli na miesto policajti. Sadla si k nim do auta, riešili zápisnicu, a keď vystupovala, zrazil ju poľský autobus,“ povedal hovorca ministerstva zahraničných vecí Boris Gandel. Autobus následne vpálil do policajného auta a o život prišiel aj srbský policajt. Ďalší štyria muži zákona sa zranili. Podľa srbskej polície zatiaľ nie je jasné, či poľský vodič za volantom zaspal, prípad vyšetrujú. Nikomu z cestujúcich v poľskom autokare sa nič nestalo. Vracali sa pravdepodobne z dovolenky v Bulharsku.
Je to už druhá tragická dopravná nehoda v Srbsku za posledné dni. V piatok na tamojších cestách prišla o život matka dvoch detí z okresu Nitra. Auto, ktoré podľa srbskej polície riadil jej manžel, narazilo do terénneho vozidla.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára