pondelok 27. augusta 2012

Policajti si dali šlofíka! Spali v naštartovanom aute na poľnej ceste počas služby!

Policajná hliadka v českom Dolnom Benešove mala asi poriadne vyčerpávajúcu víkendovú nočnú službu. Až tak, že sa na spánok uložila priamo v služobnom aute.

Dvaja policajti si v noci zo soboty na nedeľu vybrali ako miesto svojho odpočinku poľnú cestu pri hlavnom ťahu z Opavy do Ostravy. Práve touto cestou sa však vracala skupina mladých ľudí zo sobotnej zábavy, ktorá ich pri "službe" prichytila. O spiacich mužoch zákona informuje český Blesk.

"Rozvážali sme domov kamarátky. Išli sme po poľnej ceste a okolo policajného auta sa ani nedalo prejsť. Mali pustený motor. Mysleli sme, že nás chcú kontrolovať, tak sme chvíľu čakali. Kamarát sa išiel pozrieť a zistil, že sú úplne tvrdí. Tak sme vycúvali a odišli,"popísal Blesku nočný zážitok čitateľ Milan.
Policajtov "v akcii" nachytal v Česku čitateľ.
















Keď sa mladíci asi za hodinu vracali, policajné auto bolo stále na tom istom mieste. Chrápali tak veľmi, že skoro prehlušili motor služobného vozu. "Tak sme ich odfotili, lebo toto nie je možné," dodal čitateľ. Riaditeľstvo polície Moravskosliezskeho kraja sa bude jeho podnetom zaoberať.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára