piatok 3. augusta 2012

Bol v šoku a horiace Lamborghini odstavil na benzínke!


PRAHA – Nie práve najšťastnejšie riešenie, ako uhasiť svojho luxusného tátoša, si vybral vodič na českej diaľnici R10. Šokovaného muža, ktorému auto vzbĺklo počas jazdy, nenapadlo nič lepšie, ako odstaviť horiace Lamborghini na najbližšej benzínke! Informoval o tom portál tn.cz.
V poriadnom šoku bol zrejme vodič, ktorého Lamborghini Murciélago, sa ocitlo v plameňoch počas jazdy na diaľnici R10. Luxusný kúsok za 4 milióny korún (asi 158 tisíc eur) chcel jeho majiteľ čo najskôr uhasiť, a tak ho nenapadlo nič lepšie, ako horiace auto odstaviť na najbližšej čerpacej stanici.
Toto rozhodnutie však nepatrilo k tým najlepším, pretože okrem zhoreného auta tak na benzínovej stanici mohlo dôjsť aj k oveľa väčším škodám. Po príchode na benzínku si vystrašený šofér vypýtal hasiace prístroje a okamžite začal hasiť. Našťastie však na miesto za chvíľu dorazili aj skutoční hasiči a plamene sa im podarilo dostať pod kontrolu.
 Požiar mala podľa vyšetrovateľov zapríčiniť porucha katalyzátora. Škoda na luxusnom aute sa vyšplhala na 200 tisíc korún (takmer 8 tisíc eur), vodič však môže byť rád, že nezodpovedným rozhodnutím nespôsobil škody väčšie.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára