piatok 3. augusta 2012

Škaredý pád: Španielsky kráľ sa potkol a padol rovno na nos!


MADRID - Veľmi škaredý pád utrpel dnes španielsky kráľ Juan Carlos (74), ktorý na návšteve v Madride zakopol o schod. Panovník, ktorému sa posledné mesiace smola lepí na päty, po tom ako zakopol, spadol rovno na nos! Kráľ ležiaci na zemi, ktorého zachytili miestny fotografi a kameramani, vyviazol nakoniec len s odreninou.
Španielsky kráľ Juan Carlos utrpel menšie zranenie nosa, keď spadol počas návštevy veliteľstva armády v Madride, informovali noviny Daily Telegraph. Panovník sa po stredajšom stretnutí s vojenskými hodnostármi potkol na schode a jeho nešťastný pád na dlažbu zachytili kamery i fotoaparáty. Okamžite mu na pomoc pribehli jeho asistenti.
Na následnom fototermíne s predstaviteľmi armády vystúpil s mierne oškretým a napuchnutým nosom. Podľa kráľovského paláca však JuanCarlos napriek pádu dokončil návštevu štábu podľa plánu.
Stredajší pád je ďalšou zo série nešťastných incidentov, ktoré v posledných mesiacoch postihli španielskeho monarchu. V apríli spadol počas lovu slonov v juhoafrickej Botswane. Utrpel pritom zlomeninu bedra a museli ho letecky previezť na urgentnú operáciu do Španielska, kde absolvoval výmenu bedrového kĺbu. 
Vlani v novembri privítal nových veľvyslancov v Španielsku s modrinou pod okom a náplasťou na nose. Španielsky kráľ Juan Carlos utrpel menšie zranenie nosa, keď spadol počas návštevy veliteľstva armády v Madride, informovali noviny Daily Telegraph.Svoje zranenie vtedy vysvetlil tvrdením, že narazil do dverí.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára