piatok 3. augusta 2012

Privítanie kajakárskych olympionikov v areáli Divoká Voda Čunovo


Areál Divoká Voda Čunovo pripravil na sobotu 4. augusta o 16:00 hod. špeciálne privítanie slovenských kajakárskych olympionikov. Návštevníci budú môcť stretnúť našich úspešných bronzových reprezentantov bratov Hochschornerovcov a osobne im pogratulovať k úspechu.
Chystá sa na to aj riaditeľ areálu Divoká Voda Radoslav Grega, ktorý sa z bronzovej medaile teší a dodáva: „Sme veľmi radi, že naši bronzoví olympionici, bratia Hochschornerovci, trénovali práve u nás.“
Sprievodným celodenným programom bude v sobotu varenie olympijského guláša, ktorý vyvrcholí jeho vyhodnotením o 16:00 hod.„Veríme, že sa aj bratia Hochschornerovci pridajú k odbornej hodnotiacej komisii a spolu s nimi určia ten najlepší guláš,“ hovorí obchodný manažér areálu Divoká Voda Michal Salva.
Návštevníci môžu počas celého dňa absolvovať atrakcie za zvýhodnené ceny a okrem guláša ochutnať aj špeciálne Londýnske menu.
Do areálu Divoká Voda sa môžete dostať na bicykli po hrádzi, autom, alebo autobusom číslo 90 zo Železničnej stanice Rusovce.
Viac informácií nájdete na www.divokavoda.sk

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára