piatok 3. augusta 2012

Slovan už má za Weissa náhradu!

Novým trénerom futbalistov Slovana Bratislava sa stal Samuel Slovák (36). V nedeľňajšom šlágri 4. kola Corgoň ligy v Trnave povedie belasých spolu s Kontírom.

Po tom, ako z postu hlavného trénera odstúpil po zápase so Žilinou v nedeľu Vladimír Weiss, sa vedenie Slovana rozhodlo dočasne obsadiť toto miesto bývalým futbalistom Slovana a reprezentácie Samuelom Slovákom. Ten viedol už aj dnešný tréning.
„Takáto ponuka sa neodmieta. Ako hráč som bol zvyknutý, že v Slovane boli vždy tie najvyššie ciele a to bude platiť aj teraz, keď som v pozícii trénera. Preberám štafetu po trénerovi, ktorý patrí vo svete k špičke,“ povedal Samuel Slovák.

"Nechceli sme situáciu šiť horúcou ihlou. Hlavným trénerom bol poverený Samo Slovák, ako bude fungovať celý realizačný tím, ešte dnes nevieme. Samo je ešte len prihlásený na zisk licencie, to sú administratívne veci, ktoré vyriešime," informoval generálny manažér a viceprezident klubu Petr Kašpar.
Vzhľadom na fakt, že Samuel Slovák nie je držiteľom najvyššej trénerskej PRO-licencie, oficiálne bude prvým trénerom Jozef Kontír a bývalý skvelý hráč belasých jeho asistentom. V realizačnom tíme skončil aj Boris Kitka.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára