utorok 31. júla 2012

Cesta pri bratislavskom PKO je zatopená!

BRATISLAVA – Pri bratislavskom PKO dnes skoro ráno prasklo potrubie a voda zaliala cestu smerom do centra. Úseku na Nábreží Generála Svobodu sa radšej vyhnite, pretože polícia uzavrela oba pruhy. Poruchu budú odstraňovať zrejme dva až tri týždne.

Potrubie prasklo vo Výskumnom ústave vodného hospodárstva a na mieste zasahujú vodári, ktorí majú poruchu odstrániť až dnes popoludní. Polícia na zasiahnutom úseku uzavrela oba pruhy smerom do centra.„Približne o 08.30 hod uzavrieme oba jazdné pruhy v smere mesto a premávka bude presmerovaná do protismeru,“ informovala bratislavská policajná hovorkyňa Petra Hrašková.

V utorok pri bratislavskom

Polícia žiada vodičov, aby na tomto úseku zvýšili opatrnosť a riadili sa pokynmi polície. Pokiaľ je to možné, mali by sa ceste pri Nábreží Generála Svobodu vyhnúť. Podľa informácii dopravného podniku cesta v smere do centra stále nie je prejazdná.

V utorok pri bratislavskom

Zástupcovia dispečingu, polície a vodární rozhodli, že autobusová doprava bude od 10:15 približne na 100-metrovom úseku odklonená do protismeru – ide o úsek pri Machnáči. Na mieste dohliadajú na plynulosť dopravy aj zamestnanci dispečingu DPB. Odhadovaný čas odstraňovania závad je približne dva až tri týždne.

V utorok pri bratislavskom

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára