utorok 31. júla 2012

Jendrušáková a Hirič z Pláže: Keď vypadne prúd, začnú nežnôstky!

Vzťahy na Pláži nie sú bohviečo. Jedna hádka strieda druhú a intrigy sú k dispozícii takpovediac na počkanie. Situácia je dokonca taká vážna, že Martina Jendrušáková s Romanou Horváthovou už otvorene hovoria o tom, že túžia šou opustiť.

"Chcem ísť domov, nezvládam to tu ani fyzicky, ani psychicky," uviedla blonďavá Romana, ktorá ešte pred týždňom sršala závidenia hodnou energiou a odhodlanosťou celú šou vyhrať.
Vidina získania 33 000 eur sa týmto dvom príťažlivým kráskam pomaly ale isto rozplýva a Martina navyše prežíva dni prestreliek s Janom Chovancom. Ten, ktorého na začiatku súťaže podporovala a hladkala, je teraz verejným nepriateľom číslo jeden. 
Na Jánovo miesto zasadol Emanuel Hirič, ktorý okrem hýrenia dokáže aj poriadne zamakať. S Janom je všetko už minulosťou a s jeho sokom Emanom už aj spáva v jednej posteli. V ťažkých časoch je pre missku Jendrušákovú tou pravou oporou. Okrem práce si nájdu vždy nejakú tú chvíľku pre seba. Prestávka sa nezaobíde bez pekných slov, nežných dotykov či vášnivých bozkov. A inak tomu nebolo ani počas výpadku elektrickej energie.
Napriek všetkým zvadám romanca Emana s Martinou pokračuje aj naďalej. Presvedčí Emo svoju novú lásku, aby nezložila zbrane bez boja? Dočkáme sa vo večerných hodinách ešte väčšieho zblíženia tejto dvojice?




Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára