utorok 31. júla 2012

Modelka po drzej majiteľke hodila psie výkaly!


MOSKVA - Chodník posiaty psími exkrementmi dokáže vytočiť snáď každého, ale väčšinou si iba zanadávame a necháme to tak. Mladá ruská modelka však predviedla, ako to vyzerá, keď sa od slov prejde k činom. Najprv za majiteľkou zvieraťa zašla s požiadavkou, aby výkal odstránila, keď tak neurobila, hodila jej ho do auta. Incident, ktorý si natočila na mobil a dostal sa na internet, sa šíri ako blesk a od začiatku júla ho videli už milióny divákov.
Pekná blondínka Maria Ivakova (26) konfrontovala boháčku v drahom kabriolete s neporiadkom, ktorý urobil neďaleko jej zvierací miláčik. Do kamery vysvetlila, že kým čakala na priateľa, stala sa svedkom niečoho, čo považuje za poriadne nechutné a zamierila k autu, aby ženu požiadala o nápravu.
Tej sa zjavne nepáčila namierená kamera, ani blondínkine slová o tom, aby exkrementy odstránila. Majiteľka v žiadnom prípade nehodlala opustiť svoje luxusné útočisko. Po ďalšej expresívnej konverzácii sa krehká blondínka otočila, vytiahla papierový obrúsok, vzala do neho výkal a hodila ho prekvapenej žene do auta.
Samozrejme, nezaobišlo sa to bez nadávok z boháčkinej strany, avšak Ivakova to brala s humorom a pri úteku z miesta činu počuť na nahrávke pobavený smiech.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára