utorok 31. júla 2012

Policajti chytili opitú vodičku!

Alkoholom posmelený jazdil na nákladnom aute v Šali 52-ročný muž. Keď ho zastavila policajná hliadka, sám sa nestačil čudovať, že mu v dychu namerali 2,23 promile alkoholu.



Adrenalínovú jazdu v Šali absolvoval aj 24-ročný mladík. Ten brázdil cestičku v chatovej oblasti so svojou štvorkolkou. Počas jazdy zachytil oplotenie jednej z chatiek a s vozidlom sa prevrátil. Okrem toho, že mu v dychu policajti namerali 2,02 promile alkoholu, skončil v nemocnici so zlomenou rukou. Jeho 15-ročný spolujazdec má tržnú ranu na záhlaví a porezané líce.
Kvôli alkoholu bolo rušno aj v Zlatých Moravciach. Ráno okolo pol piatej, si sadla za volant pod vplyvom alkoholu 19-ročná vodička. Mladú ženu nezastavilo ani to, že na Robotníckej ulici narazila do dopravnej značky. Po ceste, ktorá bola v tom čase našťastie prázdna jazdila z jednej strany na druhú. Napokon skončila v priekope pred jedným z rodinných domov. Pri dychovej skúške jej policajti namerali 1,58 promile alkoholu.
V tom istom meste zastavili policajti aj 21-ročného mladíka. Aj ten sa podrobil testu na alkohol. V dychu mu namerali 1,67 promile alkoholu.
"Všetci štyria boli obvinení z trestného činu ohrozenie pod vplyvom návykovej látky," uviedla pre Aktuality.sk nitrianska policajná hovorkyňa Božena Bruchterová.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára