utorok 31. júla 2012

Talianskej sexici vykukol takmer celý rozkrok!


SARDÍNIA – Na pláži je s ňou poriadne horúco! O Elisabette Gregoraci (32) je známe, že svoje krivky najčastejšie vystavuje v minimalistických modeloch bikín na luxusnej jachte bohatého manžela. Pri kúpaní v mori však nedávno ukázala viac, ako zrejme mala v pláne. Spodný diel plaviek sa jej zosunul až na úroveň najintímnejšej zóny.
Chýbali milimetre! Pri šantení v morských vlnách sa nejednej celebrite stane, že si vďaka voľnejším kúskom plážovej módy svoju cudnosť neustráži. O túto skúsenosť je bohatšia Elisabetta Gregoraci, ktorej narobili šarapatu plavkové nohavičky. Jej obnažené lono razom zavetrili aj číhajúci paparazzi. Tí oduševnene cvakali fotoaparátmi a nakoniec odišli s pikantným úlovkom.
Talianska modelka a moderátorka si leto užíva viac-menej na domácej pôde. Naposledy svoju závideniahodnú postavičku pretŕčala na pláži ostrova Sardínia. Za oddychom si tentoraz vyrazila v kruhu priateľov, medzi ktorými nechýbal exmanžel Daniely Peštovej Tommaso Buti. Aj tomu sa pri rozhovore s Elisabettou naskytol dráždivý pohľad – neopálená pokožka pod zosunutými plavkami.
Ak by ste si mysleli, že takéto sexi telo má po svojom boku jeden z mladých krásavcov, mýlili by ste sa. Manželom televíznej hviezdy je podnikateľ Flavio Briatore (62), ktorý má 8-ročnú dcéru Leni s nemeckou modelkou Heidi Klum. Na jej výchove sa však nijako nepodieľa a pohľad na život mu zmenil až plod spoločnej lásky so súčasnou polovičkou. „To malé bábätko príde a zmení váš život a zrazu potrebujete rešpektovať svoju ženu aj rodinu,“ nechal sa počuť na margo narodenia syna Natana Falca (2). Okrem miliónov na konte mu tak očividne nechýba ani rodinné šťastie.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára