streda 1. augusta 2012

Miley Cyrus drasticky schudla za pár mesiacov!


LOS ANGELES – Kam chce až zájsť? Udržiavanie štíhlych kriviek vo forme k šoubiznisovému chlebíku takpovediac patrí. Hviezdička Miley Cyrus (19) však starostlivosť o vlastný zovňajšok zobrala poriadne zhurta. Zo zdravej tínedžerky ani nie za rok zostal len vycivený vešiak na šaty.
Preháňa to! Miley Cyrus patrí k celebritám, ktoré sú s pozlátkou Hollywoodu späté od útleho detstva. Svoju figúru preto nezanedbáva a pravidelne dáva telu zabrať v posilňovni, na hodinách pilatesových cvičení či ľahkým džogingom v losangelských uliciach. No zatiaľ čo v septembri pôsobila ako dozrievajúca mladá slečna, dnes pripomína už len vychudnutú bábiku.
Už minulý mesiac sme vám priniesli fotografie, na ktorých si speváčka užíva hotelový bazén s plavkami ovísajúcimi na útlej postave. Extrémne ploché bruško však pri každej príležitosti vystavuje aj naďalej. Naposledy sa nasledovníkom v sieti Twitter pochválila s priehľadnou bielou sukňou, pod ktorú si obliekla kontrastné nohavičky. Pozornosť však chcela upriamiť na niečo celkom iné.
„Mám na sebe svoje šťastné tričko,“ komentovala Miley záber, na ktorom si zapózovala aj so svojím štvornohým miláčikom. Zdá sa teda, že neutíchajúci rozruch okolo príliš chudej figúry jej neprekáža, práve naopak. Odľahčeným životným štýlom sa zrejme pokúša inšpirovať aj svojich fanúšikov. Otázne ale je, dokedy jej nasadené tempo pri nízkom energetickom príjme vlastne vydrží.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára