streda 1. augusta 2012

Vendula príde o strechu nad hlavou!

V ponuke realitných agentúr objavila vila za takmer 280-tisíc eur. Kto sú jej doterajší obyvatelia? Vendula Svobodová (40) s manželom Patrikom Aušom (33).
Áno, ich bydliska v Říčanoch je na predaj. Môže to znamenať napríklad to, že sa manželia pred rozvodom začali zbavovať majetku. Vie ale vôbec Vendula, že jej Patrik predáva strechu nad hlavou?



Realitná spoločnosť ponúka pekne riešený domček v Říčanoch z roku 2007 plný nadštandardného vybavenia. Ide o naozaj luxusný domček, veď o zariaďovanie interiéru sa starala sama Vendula, ktorá tam so synom Jakubom ešte pred nedávnom žila. Manželské nezhody však zapríčinili, že sa od manžela odsťahovala. V tejto chvíli sa ju Patrik snaží "pripraviť" o strechu nad hlavou.
"Už máme niekoľko záujemcov, ktorí o dom majú evidentný záujem. Sám majiteľ však s predajom nijako neponáhľa,"povedala Aha! maklérka Drahomíra Pazderová.
Ak si dom čoskoro nájde kupca, nebude sa mať Vendula ani jej prváčik Jakub kam vrátiť. Stále ešte vydatá riaditeľka nadačného fondu pre deti bude musieť trošku popohnať robotníkov pracujúcich na jej novom dome. Ten napokon stojí neďaleko toho, ktorý je na predaj. Vila, ktorú ponúkajú realitné kancelárie, patrí len Patrikovi.
Ani po svadbe teda Svobodová nemá právo na polovicu vilky a zrejme ani na polovicu zo sumy 6 649 000 korún (cca 276-tisíc eur), ktorú Auš za dom požaduje. Ani jeden z manželov sa k celej veci nevyjadril.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára