pondelok 30. júla 2012

Komorová a Martin z Hotela Paradise tvoria nový párik!

Exfarmárka Nikola Komorová (20) a bývalý súťažiaci z Hotela Paradise Martin Klušák (27) sa tlačili telo na telo a vymieňali si vášnivé bozky. Vyšportovaný Čech zašiel ešte ďalej a hladkal brunetke silikónové prsia. Pri užívaní si ho nerušili ani očití svedkovia z ďalších terás. Bol to len letný flirt či začínajúci vzťah?
Český účastník jojkárskej reality show sa zrejme rozhodol zaloviť v slovenských vodách. Spojenie svalnatého policajta a útlej playmate by asi len málokto čakal. Na jednej z terás známeho bratislavského nákupného centra mali k sebe evidentne bližšie ako obyčajní kamaráti. Okrem bozkov totiž Nikola Martina pustila aj na svoje prsia. „Prvýkrát sme sa stretli po finále Hotela Paradise v jednom klube a padli sme si do oka. Odvtedy chodím častejšie na Slovensko ako za svojou mamkou do Brna. Nikolka ma dostala, je vtipná a kúzelná,“ povedal Martin a ich stretávanie okomentoval jednou vetou: „Dúfam, že je to začínajúci vzťah.“


Aké to medzi nimi je, vedia len oni dvaja. Aj brunetka však vyvracia, že by išlo len o krátkodobý románik. „Stretávame sa mesiac, zatiaľ je to ešte čerstvé. Keď to však takto pôjde ďalej, bude to skvelé,“myslí si Komorová. Čas teda ukáže, aké vážne to naozaj je.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára