pondelok 30. júla 2012

Šokujúce: Babička utopila svojho vnuka (†5) vo vani!

Hrozný čin sa dá len ťažko popísať slovami. 71-ročná Nemka utopila na dovolenke na Floride svojho vnuka, lebo nechcela, aby žil v rozvedenej rodine.
Malý Camden Hiers sa určite veľmi tešil, že za ním do Ameriky z Nemecka príde jeho babička Marianne. Tá ale nedokázala uniesť, že sa manželstvo jej dcéry rozpadlo a údajne nechcela, aby v takom prostredí chlapec vyrastal. Odhodlala sa preto k hroznému činu. Malého Camdena utopila vo vani a potom sa pokúsila ukončiť aj svoj život.
Navliekla na seba ťažké oblečenie a chcela sa utopiť v Mexickom zálive. Polícia ju však včas zadržala. Rodičia nebohého chlapca sa rozviedli a bez problémov sa dohodli na spoločnej starostlivosti o syna. Ten býval väčšinu času u svojej matky v Atlante, ale často sa stretával aj s otcom Davidom, ktorý býval neďaleko.
"Myslím, že si nikto do tej doby nedokázal predstaviť, že by prarodič mohol niečo také spraviť svojmu vnúčaťu. Jeho otec je celou tragédiou hlboko zasiahnutý a smúti nad stratou svojho dieťaťa," povedal novinárom zástupca rodiny. Krutej babičke hrozí za vraždu prvého stupňa trest smrti alebo doživotie bez možnosti na prepustenie.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára